Tiedätkö miten käytetään BB-voidetta?

Yleisesti ottaen nykyisin BB-voiteet ovat nostaneet suosiotaan paljon. Miksi? Koska nämä ovat universaaleja meikkejä, ja voit tällä tuotteella korvata sekä meikkivoiteen ja ihovoiteen. Tämä on loistava tuote kuumalle kesäpäivälle. Opi kuinka käytät BB-voidetta oikein.

smoky eyes effectEnnen kuin käytät…

Ensinnäkin, sinun tulee valita sellainen sävy ja toimintaperiaate joka sopii sinun ihotyypillesi. Monissa tapauksissa tällaiset kosmetiikat on suositeltavia nuorille naisille jotka eivät tarvitse vahvaa meikkiä, tai heille jotka haluavat pitää huolta ihostaan kevyellä meikillä. On suositeltavaa testata sävyä leukaa vasten, samalla tavoin kuin meikkivoidettakin ostettaessa. Tee se luonnollisessa valossa. Jos testaan keinovalossa, kokeile useampaa eri sävyä ja odota, että ne sulautuvat ihoosi. Kun odottelet, voit jatkaa shoppailua. Ostaessasi BB-voidetta, tarkasta tuotteen sisältöluettelo koska mitä vähemmän ainesosia, sen parempi. Tällä tavoin saat mahdollisimman luonnollisen tuloksen ja se sopii myös herkälle iholle.

Käytön aikana..

Peittävyys riippuu siitä kuinka monta kerrosta laitat tuotetta. Toisaalta, paksumpi kerros tekee maskimaisen vaikutelman. Tästä syystä, hae sellainen peitekynä joka peittää kaikki epäkohdat. Peitekynän sävyn tulisi olla hiukan kirkkaampi kuin BB-voide. Tästä syystä, laita vain yksi kerros tuotetta. Tällä tavoin saat kevyen luonnonmukaisen meikin.

Taputa BB-voidetta kasvoille samalla tavoin kuin laittaisit kosteusvoidetta. Jotkut meikkivoiteet myös vaativat tällaisen tavan laittaa. Tämä estää epämiellyttäviä viiruja tai paakkuja kasaantumasta kasvoillesi. Voit myös hieroa kasvojasi. Pääsääntöisesti BB-voiteen alle ei ole tarvetta laittaa muita tuotteita, mutta mikäli ihosi on erittäin herkkä tai kuiva, olisi hyvä laittaa alle kuitenkin kosteusvoidetta.

Voit käyttää BB-voiteen levittämiseen sivellintä, sientä tai sormia. Riippumatta käyttötavasta, efekti on aina yleensä sama. Ainoa mikä sinun tulee muistaa, on, että taputtele voide kasvoille, äläkä hiero. Syyt ovat mainittu yläpuolella.

Lopulta, laita BB-voiteen päälle hiukan puuteria. Ensinnäkin, se pysyy paremmin kasvoillasi. Toisekseen, se poistaa turhaa kiiltoa. Se myös poistaa rasvaisen ihon ongelmia.