2# Lashcode ripsiseerumi

TehtäväLashcode Eyelash Serum on yksi tehokkaimmista seerumeista. Sitä käyttäessä voi olla varma terveemmistä ripsistä. Mitä se sitten tarkoittaa?

Lashcode takaa optimaalisen kosteustasapainon, ravitsee ja tukee ripsien korjausta

KäyttöÄärimmäinen helppokäyttöisyys on yksi Lashcoden hyvistä puolista. Tuubi kestää muutaman kuukauden mutta itse käyttö ei vie paljon aikaa. Päivittäinen käyttö on vaivatonta ja koostuu kahdesta tehtävästä: 1. Huolellinen meikinpoisto ja 2. Seerumin levitys ripsirajaa pitkin. Levitys onnistuu yhdellä liikkeellä silmän sisäkulmasta ulkokulmaan. Lashcode Serum imeytyy nopeasti.

VaikutuksetSeerumi ennen kaikkea vahvistaa ripsituppia ja ehkäisee siten ripsien liiallista irtoamista. Tuuhean näköiset ripset ja korostetut silmät ovat lopputulos. Lashcode Eyelash Serum tekee ripsistä pidemmät, paksummat, tummemmat ja kiiltävämmät. Tuote toisin sanoen tuo esiin ripsien luonnollisen kauneuden.

PakkausYksi pakkaus on ihan hyvän hintainen, vaikkakin kannattaa tilata useampi pakkaus kerrallaan ettei se lopu sinulla kesken. Ja mitä useamman tilaat kerralla sitä edullisemmalla ne saat.

Pakkaus: Tämä ei ole kaikkein tärkeintä, sillä sisällöllä ja vaikutuksilla on eniten merkitystä. Siitä huolimatta on tietenkin mukava käyttää Lashcoden kaltaisessa kauniissa tuubissa tulevaa seerumia. Vaikka tuubi onkin iso, se näyttää hienolta. Väri on hyvin elegantti ja materiaalit ovat huippulaatua – sekä pullon että laatikon ja sen kaikkein tärkeimmän – eli siveltimen.

Lashcode ripsiseerumi
Lashcode ripsiseerumi
Kuluttajat Testit
Vaikuttavuus
Ei herkistyminen
Turvallisuus
Suosio
Asiakkaiden arvostelut
Valmistaja Arviot
Kotisivut www.lashcode.fiAvainsanat: , , , , , , , , , ,