4# Latisse ripsiseerumi

Toiminta: Latisse on ripsiä pidentävä ja paksuntava tuote. Tuote vaikuttaa ripsien kasvamiseen parantamalla juuria ja antamalla niille kaikki tarpeelliset ravinteet mitä tarvitaan vahvistamiseen ja huolenpitoon. Latissea suositellaan heille joilla on lyhyet, ohuet ja heikot ripset.

Käyttö: Latissen yhden pullon mukana tulee 10 sivellintä. Yksi pisara tuotetta tulee tiputtaa siveltimen kärjelle ja se sivellään yläluomelle aivan ripsen juureen. Tämän jälkeen sivellin tulee heittää roskiin. Laittaaksesi tuotetta toiselle silmäripselle, sinun tulee ottaa uusi sivellin. Tämä tuote on nestemäinen, jonka vuoksi sinun tulee olla todella varovainen, ettei tuotetta pääse silmämunille (se saattaa aiheuttaa ärsytystä).

Älä laita Latissea suoraa silmäripsiin.

Teho: Ensimmäiset Latissen näkyvät tehot ovat näkyvillä 3 viikon käytön jälkeen. Ripsistä tulee pidemmät, vahvemmat ja paksummat. Valitettavasti tuotteen teho lakkaa muutama kuukausi sen jälkeen kun tuotteen käyttö on lopetettu. Yleisesti ottaen ripset palaavat takaisin sille tasolle mitä ne olivat ennen hoidon aloittamista.

Hinta: Latisse ei ole helposti saatavilla oleva tuote. Tämä on sellainen tuote, jota yleensä lääkärit suosittelevat, ja sen hinta on erittäin korkea.

Pakkaus: Lasitte on valkoisessa pullossa, ja sen tilavuus on 3ml. Pullo on suunniteltu niin, että sieltä saa ulos aina tipan kerrallaan jolloin ainetta ei koskaan tule kerralla liikaa. Pullossa on sininen korkki.

Avainsanat: , , , , , , , , , ,