Ripsiseerumi – kotitekoinen versio.

Huolimatta siitä, että kaupat ovat pullollaan kosmetiikkatuotteita jotka parantavat ripsiä, on hankalaa valita parasta tuotetta joka täyttää kaikki toiveemme. Pystyisitkö auttamaan tässä asiassa itseäsi? Voit valmistaa tätä tuotetta kotona. Onko ripsiseerumia helppo tehdä itse? Se on melko helppoa, kunhan vain muistaa seurata seuraavia ohjeita.

odżywka do rzęs zrób samKotitekoinen ripsiseerumi – Sisältö ja lisätarvikkeet.

Luonnollisestikin, meidän tulee tehdä parhaamme kotilabrassamme ja olla mahdollisimman ammattimaisia. Tästä syystä, muista valita vain paraslaatuisia ainesosia seerumin tekemiseen.

Mitä ainesosia tulee valita kun tekee ripsiseerumia itse?

Ensimmäisenä ja tärkeimpänä, tulisi hankkia kasviuutteita, vitamiineja ja kosteuttavia ainesosia. Kemikaalejakin tarvitsemme joitakin, ja niitä on helppo saada netistä tai kemikaaliosta/kosmetiikkaliikkeestä. Pohjasääntö on, että valitse tuotteet sen mukaan mikä parantaa ripsiäsi.  Eli, esimerkiksi, jos haluat kosteuttaa silmänympärysihoa sekä ripsiä, valitse uutteeseen B5 vitamiinia. Jos olet henkilö jolla on herkkä tai kuiva iho, osta uusivia ainesosia kuten lanoliinia. Jos haluat seerumin silottavan ihon pintakerrosta, lisää E-vitamiinia. Kannattaa muistaa, että kun teet seerumia itse, pyydä konsultaatio apua optikolta tai apteekkarilta.

Tätä sääntöä tarvitsee noudattaa lähinnä heidän, joilla on silmä- tai ihosairauksia.

Palataksemme takaisin ripsiseerumiin itseensä, kaikkein tärkeimmät ainesosat ovat öljyt. Nämä antavat seerumille oikean koostumuksen ja helpottavat levittämistä. Ja mikä parasta, öljy myös parantaa kosteutta. Ripsiseerumissasi voi olla esimerkiksi mantelia, kookosta, rypäleensiemenöljyä, vain nimetäksemme muutamia.

Mitä työvälineitä sinulla tulisi olla kotilabrassasi? Kulho, jossa sekoitat ainesosat, teelusikka mittaamista ja sekoittamista varten sekä tietysti sivellin jolla levität seosta ripsillesi. Muista puhdistaa kaikki välineesi huolellisesti ennen kuin alat tekemään seosta. Voit esimerkiksi keittää ne vedessä tai puhdistaa vanulapulla joka on kostutettu alkoholilla. Tällä tavoin eliminoit bakteerit.

Ripsiseerumi – D.I.Y.

Tehdäksesi oman ripsiseerumisi, preppaa kaikki käyttämäsi välineet yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Ota teelusikallinen risiiniöljyä, teelusikallinen aloegeeliä ja teelusikallinen manteliöljyä ja kaksi kapselia E-vitamiinia. Lisää kapselien sisältö astiaan ja lisää loput ainesosat, sekoita keskenään ja kaada säilytysastiaan.

Ripsiseerumisi on valmis. Säilytä sitä jääkapissa kahdesta syystä; siksi, että seerumista ei tule paksua ja toiseksi, tuote säilyy pidempään.