Mikä meikki on paras aknen peittämiseen? Käytännöllisiä vinkkejä ja neuvoja.

Kasvojen meikki.

Aluksi, laita Infallible Pro-matte meikinpohjustusainetta L’Oreal Parisilta. Tämä tuote on väritön, ja se antaa meikkivoiteen ja puuterin pysyä paremmin ihollasi. Kun primeri on kuivunut, levitä päälle nestemäistä peiteväriä Kryolanilta. Käytä paletin D7 sävyä. Laita peitevoidetta pienellä siveltimellä suoraa aknenäppyihin. Ota käyttöösi meikkisieni, ja taputtele peiteväri häivytetyksi niin, että sävy sulautuu ihoosi. Nyt, levitä kasvoillesi L’Oreal Paris True Match meikkivoidetta. Taputtele se kasvoillesi sormen päilläsi, tasaisella siveltimellä tai sienellä. Tee se rauhallisesti välttääksesi maskimaista efektiä. Kirkkaalla Anastasia Beverly Hills peitevärin sävyllä, korosta posket ja otsa. Häivytä peiteväri meikkivoiteeseen ja tämän jälkeen, toista prosessi tummemmalla sävyllä.

Silmämeikki.

Ota Anastasia Beverly Hills kulmakynä muotoillaksesi kulmakarvasi. Reunusta kulmasi sävyllä D1W Krylanin voiteista saadaksesi kulmakarvasi hyvän malliseksi ja näkyvämmäksi. Häivytä tämä sävy meikkivoiteesi joukkoon pienellä siveltimellä. Käytä Rimmelin väritöntä geeliä muotoillaksesi kulmakarvasi pysyvään hyvään muotoon. Nyt, lisää MAC primeriä sävyltään “Soft Ohcre”. Peitä luomet tuotteella kokonaan koska silmämeikin täytyy olla täydellinen. Laita päälle Anastasia Beverly Hills luomiväriä, sävyä Fawn, yläluomelle. Sävyllä Cognac tee ulkonurkkiin korostukset. Laita samaan paikkaan myös sävyä Labyrinth. Sisänurkkaan laita sävyä Peach Sorbet. Tämä korostaa silmiäsi. Laita sävyjä Labyrinth ja Peach Sorbet myös alaluomelle. Laita ensimmäistä ulkonurkkaan ja jälkimmäistä sisänurkkaan. Laita ripsiin Rimmel black Kohl ripsiväriä. Piirrä silmärajaukset tummalla nestemäisellä eyelinerillä Artist of Makeup Extreme Art kynällä. Jos et ole tyytyväinen rajauksiin jotka piirsit, käytä Kryolan peiteväriä ja Anastasia Beverly Hills luomiväriä korjataksesi tilanne. Laita ripsiin Bourjois Volume 1 Second mascaraa ja kiinnitä irtoripset. Kun liimaus on kuivunut, käännä ripsiä normaalilla ripsientaivuttimella.

Kasvojen varjostaminen, huulimeikki ja viimeistely.

Tee viimeistelyt Kryolan peitevoiteella. Käytä Nars sävyä silmien alle, nenän päähän, poskiin, kulmakarvojen väliin ja Amorin kaareen. Tämä korostaa ja muotoilee kasvojasi. Taputtele se uhoon joko sienellä tai sormenpäillä. Laita poskipäille, yläotsaan ja nenän pieliin Anastasia Beverly Hills puuteria. Nyt, käytä Nude sävyistä huultenrajauskynää rajataksesi huulesi. Maybellinen pinkin sävyisellä huulipunalla maalaa huulesi. Laita Milanin poskipunaa poskillesi ja häivytä korostuspuuterilla poskiluut, nenänvarsi ja leuka. Lopulta, viimeistele aknen peittävä meikki NYX merkkisellä kasvosumulla.