3# Talika Lipocils ripsiseerumi

Toiminta: Ripsiseerumi on suunniteltu ripsien pidentämiseen ja huolenpitoon. Tässä tuotteessa on käytetty luonnonaineita jotka parantavat ripsien kuntoa. Tämä tuote pitää myös huolen silmänympärysihosta tehden siitä tasaisen, pehmeän ja joustavan.

Käyttö: Talika Lipocils ripsiseerumia laitetaan saman tyyppisellä harjalla joka on ripsiväreissä. Harjan välit ovat tarpeeksi leveät, että ne pääsevät helposti jokaisen ripsen väliin aineen kanssa. Tuotetta tarvitsee laittaa aamuin ja illoin kuiville ripsille. Kuukauden käytön jälkeen kerran päivässä on riittävä määrä.

Harjaa voidaan käyttää myös kulmakarvoihin.

Teho: Ensimmäisten päivien aikana saatat tuntea hiukan ärsytystä silmissä kun Talika Lipocils tuotetta. Tämä ikävä tunne johtuu siitä, että tuote toimii ja sen ainesosat käynnistävät ripsien parantamisen. Kuukaudessa ripset ovat vahvemmat, kovemmat, kosteutetut ja ravitut. Silmien ympärysihosta tulee myös tasainen ja parempi. Tehot pysyvät niin kauan kuin tuotetta käytetään.

Hinta: Talika Lipocils ripsiseerumin hinta riippuu pullon koosta. Molemman kokoisissa pulloissa on samat pidentävät ja vahvistavat lopputulokset.

Pakkaus: Talika Lipocils on yksi harvoista jonka applikaattori on harja. Pullon kapasiteetti on 4,2ml joka riittää noin viideksi kuukaudeksi.

 

Talika Lipocils2

Kuluttajat Testit
Vaikuttavuus
Ei herkistyminen
Turvallisuus
Suosio
Asiakkaiden arvostelut
Valmistaja Arviot
Avainsanat: , , , , , , , , , ,