Miten tehdä smokey-eyes häämeikki violetilla?

Mitä meikkejä käyttää ja missä välissä on hyvä meikata? Ennen vai jälkeen hiusten laittamisen? Naiset jotka suunnittelevat häitään miettimät juuri tätä asiaa. Meikki kannattaa tehdä tukan laiton jälkeen. Meikkiä ei voida tehdä ennen hiusten kihartamista ja säätämistä jotta meikki ei menisi pilalle. Tämän lisäksi, jos kampaaja pesee hiuksesi, hän saattaa vahingossa pyyhkäistä meikkivoiteesi pois tai osua silmämeikkiisi vedellä. Tästä syystä, on huomattavasti viisaampi ensin laitattaa hiuksensa ja vasta sitten meikki.

fioletowy makijaż ślubnyAamulla vai vasta juuri ennen häitä? Tämä on toinen kysymys joka askarruttaa morsiamia. Jos meikkisi tehdään liian aikaisin, ovi olla, että se lässähtää eikä näytä enää hyvältä seremonian aikana. Toisaalta, jos odotat meikin kanssa liian kauan, et ehkä kerkeä häihin ajoissa.

Mikä meikkejä käyttää häämeikissä? Näiden tuotteiden tulisi sisältää monia ominaisuuksia. Ensinnäkin, laatu. Parempilaatuiset meikit kestävät paremmin ja pidempään kasvoilla. Meikin tulisi kestää kasvoilla koko illan ja kestää tanssit ja leikit. Yksikään morsian ei halua, että hänen ripsivärit valuvat poskille tai huulipuna katoaa kokonaan. Toiseksi, peittävyys. Jos sinulla on akneiho tummat silmänaluset tai arpia tai värimuutoksia, valitse sellaiset meikit jotka peittävät kaikki epämiellyttävyydet iholtasi. Voit valita myös luonnollisen meikin. Tässä tapauksessa, käytä kevyitä sävyjä jotka ovat lähellä ihonväriäsi. Kolmanneksi, ominaisuudet. Valitse sellaiset meikit jotka ihosi tarvitsee. Herkkä iho tarvitsee mineraaleja ja kevyitä meikkejä. Kosteuttavat tuotteet tekevät ihmeitä kuivalle iholle. Jos sinulla on rasvainen iho, pidä lähelläsi aina puuterilappuja.

 

Smokey-eyes häämeikki violetilla värillä – DIY

Tee oma häämeikkisi ja älä tuhlaa aikaa kauneushoitajan tapaamiseen. Verhoa silmäsi kauniilla smoky-eyes meikillä jossa on säväys violettia. Aloitetaan! Pohjusta kasvosi läpinäkyvällä Smashboxin primerilla. Tämän ansiosta meikkisi pysyy paremmin. Siirry huuliin. Laita Carmexia, kosteuttavaa huulivoidetta. Levitä kasvoillesi MAC meikkivoidetta joka sopii kasvojesi ihonväriin. Ota iso lättänä meikkisivellin ja levitä meikkivoide tasaisesti kasvoille. Nyt, käytä MAC peitekynää peittääksesi tummat silmänaluset. Tämä tuote tulisi taputella iholle ehkäistäksesi rajojen näkymistä. Viimeistele pohja Kryolan puuterilla.

Nyt on aika tehdä silmämeikki. Aloita tekemällä kulmakarvat joko kulmakynällä tai luomivärillä. Pohjusta luomet, sekä ala- että yläluomet, Bobbi Brown pitkäkestoisella luomenpohjustusaineella ja laita alaluomen ripsen sisärajalle valkoista silmänrajauskynää. Laita écru luomiväriä silmien sisänurkkiin. Nyt, ota musta luomiväri, piirrä sillä viivat ala ja yläluomen rajaan. Häivytä se ruskealla luomivärillä ulkonurkkaan päin. Tämän jälkeen, lisää violettia luomiväriä niin, että se peittää luomen suunnilleen puoliväliin yläluomea. Nyt laita hailakkaa vaaleanpunaista lopulle osalle luomea. Nyt lisää irtoripset ja lisää niiden jälkeen Max Factor 2000 Calorie mascaraa. Laita aurinkopuuteria niin, että muotoilet kasvoiltasi poskipäitä ja otsaasi. Lisää poskipunaa poskillesi, raja huulesi kirkkaalla pinkillä huultenrajauskynällä ja lisää Diorin saman sävyistä huulipunaa.
Nyt häämeikkisi violetilla smokey-eyes lookilla on valmiit!