5# Neulash ripsiseerumi

Toiminta: Neulash ripsiseerumia suositellaan naisille jotka haluavat pidemmät, nätimmät ja tuuheammat ripset. Neulash stimuloi kasvua, tarjoaa hyvän kosteutuksen kuin myös antaa ripsille kaarevuutta. Luonnollisten ainesosien ansiosta Neulash hoitaa myös silmäluomia – tasoittaa, kosteuttaa ja korostaa.

Käyttö: Neulash ripsiseerumia tulee laittaa joka ilta saadakseen tuloksia. Kun halutut tulokset on saavutettu, voit alkaa käyttämään tätä harvemmin. Neulashia laitetaan ripsen tyveen samalla tavoin kuin eyelineriä (sisänurkasta ulkonurkkaan). Tämä tuote haihtuu nopeasti eikä jätä kosteita jälkiä.

Tätä tuotetta ei ole tarvetta laittaa alaluomille tai laittaa useaa kertaa päivässä, sillä se ei paranna tulosta.

Teho: Ensimmäiset Neulashin näkyvät muutokset ovat noin kuukauden päässä aloittamisesta. Lopulliset tulokset näet suunnilleen kahden kuukauden päästä. Ripset ovat puolet pidemmät kuin aikaisemmin ja niistä tulee huomattavasti tuuheammat juuresta. Ripsien kunto myös kohenee. Ripsistä tulee vahvemmat ja kestävämmät vaurioille (mm. kestävät paremmin meikinpoistoa) kuin myös muille kauneudenhoito toimenpiteille (henna, permanentti, lämmitettävä taivutin).

Hinta: Hinta riippuu pullon koosta. Molemmat ovat kalliita.

Pakkaus: Nanolash ripsiseerumi on hopeisessa pullossa, joka myydään valkoisessa pahvisessa laatikossa. Kuten mainittu aiemminkin, tuotetta saadaan kahdessa koossa, 3,2ml ja 6ml.

Avainsanat: , , , , , , , , , ,