2# Revitalash ripsiseerumi

Toimivuus: Tämä seerumi tekee ripsistä vahvemmat, paksummat ja tuuheammat. Jos haluat kauniit ripset, tämä on sinun tuotteesi. Ensimmäisillä kerroilla käytettäessä silmissä saattaa tuntua ärsytystä kun tuote alkaa toimimaan.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Käyttö: Tuotetta laitetaan ohuella siveltimellä. Revitalish ripsiseerumia tulisi laittaa sekä ylä- että alaripsien tyveen. Ole varoivainen, ettei tuotetta mene suoraa silmiin. Tämä saattaa aiheuttaa kutinaa tai silmien punoitusta.

Teho: Revitalash ripsiseerumi pidentää ja tekee ripsistä tuuheammat. Se vaikuttaa myös ripsien yleiseen kuntoon. Kannattaa kuitenkin varautua pieneen ärsytykseen ja ihon ärsyyntymiseen tätä tuotetta käytettäessä.

Oireet häipyvät muutaman käyttökerran jälkeen.

Hinta: Liian kallis! Hinta saisi olla puolet pienempi.

Pakkaus: Nätti paketti, kivat värit. Pullossa on 3,5ml ainetta.

nanolash

Kuluttajat Testit
Vaikuttavuus
Ei herkistyminen
Turvallisuus
Suosio
Asiakkaiden arvostelut
Valmistaja Arviot

Avainsanat: , , , , , , , , , ,